Menu Sluiten

Overzicht Reinigingstechnieken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over overzicht reinigingstechnieken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Overzicht Reinigingstechnieken

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Overzicht reinigingstechnieken

hrcioannistsouloulisfietsendsf slider grafmonument tijdens reiniging dsci herwerkt fietsen n melsele poetsdienst moclean gemeenschapshuis melsele maatwerkbedrijf moclean levert diensten in schoonmaak en fietsmobiliteit en creert jobs voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt home onze activiteiten schoonmaak graffitiverwijdering mocyclette aanvragen herstelling of onderhoud fietspunt arbeidszorg vacatures login mijn gegevens contact moclean vzw is een maatwerkbedrijf binnen de sociale economie. Wij leveren diensten in schoonmaak en fietsmobiliteit en creren duurzame jobs voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt overzicht reinigingstechnieken raming aanvragen Voor onze afdeling schoonmaak zijn wij op zoek naar een werkleider schoonmaak takenpakket je begeleidt coacht en motiveert de doelgroepmedewerkers bij de uitvoering van hun werktaken. Je gaat dagelijks de baan op en bezoekt verschillende werkvloeren per dag. Je leidt op toont voor. Je bent het ste .

wachtdienst fr nl home over ons ontstopping ruiming overzicht septische put regenwatertank ondergelopen kelder mazouttanks industrile reiniging foto s contact industrile reiniging home industrile reiniging onderneming gespecialiseerd in de industrile reiniging in brussel de onderneming vitesske is actief in brussel en gespecialiseerd in industrile reinigingswerken maar ook in de ontstopping van leidingen en het leegmaken van installaties. Wij beschikken over de nodige gereedschappen materialen en uitrustingen om snel en doeltreffend op te treden De kosten van overzicht reinigingstechnieken Ten dienste van ondernemingen en restaurants vitesske werd opgericht in en is in de loop der jaren enorm gevolueerd tot het hedendaagse bedrijf dat diverse diensten aanbiedt waaronder de industrile reiniging. Deze dienst is bedoeld voor vakmensen en bevat meerdere takken zoals de reiniging van waterscheiders en putten van carwashes de reiniging van ontvetters.

Bericht over Overzicht reinigingstechnieken

diensten diensten overzicht voegwerken gevelrenovatie gevelreiniging gevelbescherming zandstralen onze werkwijze realisaties nieuws vacatures menu meer home diensten onze werkwijze realisaties nieuws vacatures contacteer ons offerte aanvragen contacteer ons offerte aanvragen diensten overzicht voegwerken gevelrenovatie gevelreiniging gevelbescherming zandstralen gevelreiniging schenk uw woning gevel muur … Een nieuw leven. In ons klimaat hebben gevels het vaak hard te verduren. Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de buitenmuur. Het is een klus die steeds vaker gedaan wordt omdat men gaat inzien dat het onderhoud aan hun gevel belangrijk is. Zo wordt namelijk toekomstige schade zoals scheuren in de buitenmuur of broze voegen voorkomen. Het reinigen van de gevel is er in verschillende vormen. De mee.