Menu Sluiten

Geforceerd Ventileren

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over geforceerd ventileren kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Geforceerd Ventileren

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Geforceerd ventileren

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina brand en waterschade brand en of waterschade in uw bedrijf is een ingrijpende gebeurtenis. Naast financile schade durven paniek en emotionele schade de kop opsteken geforceerd ventileren specialisatie De opkuis ervan is een heel specifiek reinigingswerk. Een hisexpertise. Met veel zorg voor u uw personeel en uw eigendom. Reageer snel zo beperkt u het verlies. Want ook de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers spelen hier. His reinigt na brand en waterschade met als voordelen voor u gemoedsrust snelle interventie correcte reiniging conform de regelgeving en volgens de afspraken met uw verzekeraar his regelt papierwerk grondige en zorgvuldige reiniging en ontgeuring van de ruimte en inboedel verwijderen van roet geforceerd ventileren en drogen juiste technieken en materialen spuitverven extra dekkende verven roestpreventie beperken van schimmels duurzame veilige en.

nieuws het laatste nieuws betreffende onze organisaties vindt u op facebook quotcamso sprlquot aankondiging voorlopige afgelasting wedstrijden voor zeer belangrijk nieuws .. Onze uitbatingsvergunning jaar geldig is ten einde gekomen op oktober . Wij zijn met het dossier van de verlenging van de aanvraag begonnen jaar geleden met de geluidsmetingen maar door covid hebben we zeer veel vertraging opgelopen. Het dossier is ongeveer bladzijden dik met alle mogelijke studies geluid bodem water lucht verkeer etc. Wij hebben altijd gedacht dat voor een verlenging van een vergunning een tolerantie mogelijk was maar dat blijkt nu juridisch niet mogelijk. Dat betekent dus dat we voorlopig niet meer kunnen organiseren. Wat de aanvraag voor de verlenging betreft heeft de bevoegde dienst bijkomende inlichtingen en plannen gevraagd. Wij zullen daarmee klaar zijn tegen eind januari. Dan heeft de dpa deacutepartement des permis et autorisations afdeling van vergunningen en toelating.

Gegevens over Geforceerd ventileren

infoklimafrost.be home cataloog laboratorium koel en vrieskasten liebherr mediline bmedical systems ultra low eppendorf gram bioline ijsmachines toebehoren temperatuur monitoring plasma thawer support curatief onderhoud preventief onderhoud verhuur validatie ondersteuning onze partners klanten klimafrost leveranciers klimafrost warmtepompen ventilatie ventilatie waarom welke systemen hoe ventileren zelfbouw contact gram bioline koel en vries toestellen u bent hier home raquo gram bioline koel en vries toestellen atex ii g ex na nc nl iib tt de meeste mensen denken een koelkast koelt en een vrieskast vriest Het uitpluizen van geforceerd ventileren Zo moeilijk kan dat niet zijn. Maar in de veeleisende medische wereld zijn vaak hoge investering en afhankelijk van snelheid en betrouwbaarheid om bij succesvol wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling doorbraken te realiseren. Hoge kwaliteit zijn dan.