Menu Sluiten

Montagewerken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over montagewerken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Montagewerken

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Montagewerken

paviljoendreef sgravenwezel infoadcmontagewerken.eu nederlands english franais home diensten piping en mechanical metaalconstructies industrile elektriciteitswerken laswerken prefab vacatures solicitatieformulier referenties en realisaties privacy policy contact privacybeleid privacybeleid adc montagewerken nv adc montagewerken nv gevestigd aan adc montagewerken nv paviljoendreef lsquosgravenwezel is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens https www.adcmontagewerken.com adc montagewerken nv paviljoendreef lsquosgravenwezel filip beeldens is de functionaris gegevensbescherming van adc montagewerken nv hij is te bere.

home diensten riggerwerken laswerken montagewerken industrieel onderhoud verhuur vrachtwagen referenties contact montagewerken montagewerken wij zijn een firma die gespecialiseerd is in het monteren demonteren afbreken op werven van metalen gebinten en onderdelen van bruggen reservoirs gashouders zwaar ketelwerk zware machinebouw petroleuminstallaties. Het hanteren van zware stukken en het optrekken van metalen stellingen zijn ons ook niet vreemd montagewerken is gewoon uw perfecte keuze Voor diverse montageopdrachten kan u steeds bij ons terecht. Wij brengen uw project tot een goed einde diensten riggerwerken laswerken montagewerken industrieel onderhoud verhuur vrachtwagen contact info montec bvba heibaan hulshout tel .

Kundigheid over Montagewerken

gsm menu over ons realisaties contact inschrijven nieuwsbrief diensten home montagewerken afbraakwerken funderingswerken grondwerken kraanverhuur producten jobs dakrenovatie home montagewerken landbouwgebouwen prefab betonconstructies staalconstructies vertrouw op ons voor al uw montagewerken precisie en nauwkeurigheid wij verzorgen al uw montagewerken van landbouwgebouwen tot staalstructuren en prefab betongebouwen wat bedoelen we met montagewerken Onze vcagecertificeerde vakmensen monteren elk gebouw met de grootste nauwkeurigheid en natuurlijk met oog op veiligheid en precisie. Zo geniet u zorgeloos van uw loods magazijn of kantoor. Onze specialisatie in montagewerken met onze specialisatie en meer dan jaar ervaring in het monteren van industrieumlle loodsen en landbouwgebouwen bent u bij ons verzekerd van een prachtig resultaat. Dankzij ons ruim uitgebouwd machinepark en opgeleide vakmensen monteren wij feilloos zowel staal als betonconstructies. Ons ruim machinepark ons machinepark is heel ruim uitgebreid en modern. Z.