Menu Sluiten

Oplossingen Buitenreiniging

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over oplossingen buitenreiniging kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Oplossingen Buitenreiniging

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Oplossingen buitenreiniging

infogesco.be home nieuws oplossingen productoverzicht schrobzuigmachines veegzuigmachines stofzuigers industrile stofzuigers centraal stofzuigsysteem atex stofzuigers eenschijfmachines service onderhoud amp herstellingen financiering contact contactformuliermenu nl fr oplossingen productoverzicht schrobzuigmachines zit schrobmachines zit schrobmachines ik doe het met gesco ik leid een middelgrote bakkerij. Je kent het wel te klein voor een grote schrobzuigmachine om op te zitten en te groot voor een walk behind schrobmachine oplossingen buitenreiniging informatie aanvragen Tot we onze gading vonden bij gesco. Ik heb gewoon gebeld en een demo aangevraagd. Na de demo heb ik onmiddellijk de knoop doorgehakt. Deze zitmachine benadert voor .

toggle navigation uw partner in facilitaire diensten home over ons activiteiten schoonmaakonderhoud glasbewassing renovatie indusrieumlle reiniging ongediertebestrijding algemene schilderwerken parkingonderhoud groenonderhoud gevelreiniging multiservices jobs contact totaalpakket op maat totale service met duurzame aanpak duurzaam en grondig home services schoonmaakbedrijf westvlaanderen schoonmaakbedrijf westvlaanderen het schoonmaakbedrijf in westvlaanderen dat u de beste service biedt dat is ics services al meer dan jaar zorgen wij dat bedrijven er spic en span uitzien aan de binnen en buitenkant. Zoekt u een ruitenwasser in westvlaanderen die regelmatig uw ramen doet glanzen of zoekt u een bedrijf dat uw gebouw weer helemaal net maakt na een renovatie wij doen het allemaal lees verder en ontdek de voordelen van ons professionele schoonmaakbedrijf in westvlaanderen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen bel direct contacteer ons professioneel schoonmaakbedrijf en ervaren ruitenwasser in westvlaanderen als bedrijf wilt u een aa.

Berichtgeving over Oplossingen buitenreiniging

zoeken naar schoonmaak zonnepanelen plugin taxi ikea vacatures tandarts immo tank airport tattoo schoonmaak diams esta diams iss diams schoonmaken diams zzp diams vacature diams pizza diams schoonmaak vacatures diams schoonmaak diams kostprijs jobstudent schoonmaak antwerpen heeft u eerder een jobstudent of een stagiair nodig een tweede belangrijke factor om te bepalen of u eerder een jobstudent nodig heeft of een stagiair is het takenpakket. Gaat het om een tijdelijke extra werklast eerder administratief werk of kleine taakjes die vrij eenvoudig uit te voeren zijn dan ziet het ernaar uit dat een jobstudent een logische keuze zal zijn. Studentenjob schoonmaak actief interim studentenjob. En de wat de studentenjobs mt meerwaarde betreft je kan altijd de bedrijven die jou interesseren een mailtje sturen om te vragen of zij een studentenjob voor jou hebben meer info bekijken over oplossingen buitenreiniging Maar gelukkig vind je dit soort jobs ook terug in onze rubriek studentenjob facility management onderhoud.