Menu Sluiten

Informatie Reinigingstechnieken

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over informatie reinigingstechnieken kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Informatie Reinigingstechnieken

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie reinigingstechnieken

home osmose ramen reinigen verandarsquos zonnepanelen zonneluifels terrassen amp opritten kantoren contact schoonmaakpartner van particulieren en bedrijven contacteer ons streepvrij resultaat met een osmosereiniging kraantjeswater dat we normaal gebruiken om de ramen te reinigen op de traditionele manier laat vaak zichtbaar sporen na. Dit komt omdat dit wel gezuiverd is maar toch nog zout en mineraalresten bevat zoals kalk chloor en fluor informatie reinigingstechnieken zijn zeer gegeerd Om een streepvrij resultaat te garanderen kan u no limit cleaning inschakelen voor een osmosereiniging in regio overijse. Met deze techniek ook gekend onder de naam telescoopglasbewassing bereikt u zonder twijfel een schoner resultaat. Wat is osmosereiniging bij deze methode gebruikt no limit cleaning zuiver water dat verkregen wordt door water door een halfdoorlatend membraan te persen. Doordat zouten en mineralen niet door het membraan geraken verkrijgen we gedemineraliseerd water. Hiermee kunnen onze vakmensen veel beter het vuil van uw ramen verwijderen met blinkend schone ramen zonder strepen als resulta.

home specialiteiten private label rd demulsifiers waterbehandeling producten nieuws over ons wvt industries environmental social governance labo analyse productie automatisatie distributeurs contact nl en fr de zoeken home specialiteiten producten nieuws over ons contact nl en fr de wvt industries industrieweg aartselaar belgi infowvt.be productie automatisatie wvt industries gebruikt de nieuwste technologien voor de productie van zijn hoogwaardige detergenten. De grondstoffen worden in bulk of in containers aangevoerd om vlot kleine en grote hoeveelheden product aan te maken. Een gesofisticeerde software zorgt voor de nauwkeurige samenstelling van de ingredinten. Deze software bestuurt ook de productielijn zodat we de productie stap voor stap in real time volgen. De computersturing zorgt ervoor dat ieder recept in de juiste hoeveelheden wordt aangemaakt Selectie over informatie reinigingstechnieken Een labyrint van leidingen kleppen en pompen zorgt ervoor dat de gewenste grondstof naar n van de mengtanks wordt geleid. Dankzij de automatis.

Sterke info over Informatie reinigingstechnieken

over cleandienst vacatures offerte aanvragen nieuws bel gratis home periodieke schoonmaak professionele ruitenwas industrile schoonmaak extra diensten over cleandienst vacatures offerte aanvragen nieuws blog privacy policy over helder. Poetsbureau brugge gent jobs in de schoonmaak bel gratis periodieke schoonmaak professionele ruitenwas industrile schoonmaak extra diensten blog over helder. Periodieke schoonmaak professionele ruitenwas industrile schoonmaak extra diensten blog over helder. Benieuwd naar onze recentste overname meer info gt volg ons op facebook volg cleandienst gt onberispelijke hygine onze missie. Cleandienst combineert doeltreffende schoonmaaktechnieken met een team van toegewijde medewerkers met de juiste competenties en attitudes. Aangevuld met op en top professioneel materiaal zijn we de flexibele schoonmaakpartner van tal van bedrijven in vlaanderen. Onberispelijke hygieumlne flexibiliteit efficieu.