Menu Sluiten

Filtermanagement

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over filtermanagement kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Filtermanagement

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Filtermanagement

de en suchen wenker gmbh co. Kg navigation start unternehmen service produkte referenzen karriere kontakt filtermanagement um einen reibungslosen produktionsablauf zu gewhrleisten bietet wenker im rahmen eines optionalen servicevertrages ein filtermanagement fr abscheidesysteme und oder zu um und abluftgerte. Dabei werden whrend der produktionszeiten die istzustnde und die funktion der gerte berwacht und bei bedarf die filter ausgetauscht filtermanagement brengt meer op Unsere leistungen erstellung von protokollen ber istzustand filterwechsel der segmentfilter nach notwendigkeit reinigung des abscheidesystems soweit fr den strungsfreien betrieb und die durch zufhrenden instandsetzungsarbeiten notwendig entsorgung der verschmutzten filter partikelmessung service aftersales technischer kundenservice kundenservice wartung und inspektion filtermanagement technische zentren unternehmen karriere presse service zertifikate qualitt umwelt amp energie arbeitsschutz rechtliches impressum datenschutzerklrung agb kontakt anfahrt facebook instagram .

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen reinigingbinnen industrile reiniging van uw binnenruimte of productiehal his biedt een waaier aan schoonmaakoplossingen aan voor reiniging binnen uw bedrijf van productiehallen en lijnen over labos cleanrooms en keukens tot elke andere binnenruimte. Reinigen van machines en productielijnen reinigen van lakstraten en poederlakcabines intern en extern reinigen van ovens inwendig ontstoffen van luchtafvoerkanalen en luchtaanvoerkanalen ontstoffen van labolokaal reinigen van carrousel reinigen en ontstoffen van schietstand ontstoffen van sprinklerleidingen en lampenkappen reiniging van appartementen voor oplevering van gebouw eerste reiniging voor oplevering van nieuwe carrosserieafdeling grondige reiniging van installatie plaatslagerij demonteren van machines ontstoffingswerken op hoog.

De discipline van Filtermanagement

menu nl en home mac industrial diensten offerte contact filtermanagement op maat van uw bedrijf mac industrial neemt graag de zorgen rond filtermanagement van u over. Onze ervaren medewerkers voeren op afgesproken tijdstippen een goed onderhoud uit op uw filterinstallaties. Wij meten de verzadiging van de filters en vervangen deze indien nodig. Onze medewerkers selecteren de gepaste filters op basis van uw filterinstallatie Wat omvat filtermanagement De voordelen van een goed filtermanagement de garantie van een goede werking van de filterinstallatie het gebruik van de beste filters aan de juiste prijs de meting naar verzadiging van de filters de juiste verwerking van het afvalproduct de vervuiling in de installatie reduceren een goede luchthuishouding verzekeren velumsysteem een mijlpaal in het beschermen van uw technische installaties en elektrische kasten mac industrial is de trots hoofdverdeler van het velumsysteem binnen de belgische.