Menu Sluiten

Informatie Industriele Schoonmaak

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over informatie industriele schoonmaak kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Informatie Industriele Schoonmaak

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie industriele schoonmaak

wachtdienst fr nl home over ons ontstopping ruiming overzicht septische put regenwatertank ondergelopen kelder mazouttanks industrile reiniging foto s contact ruimingsdienst home ruiming onze verschillende ruimingsdiensten sinds staat vitesske ten dienste van haar klanten en biedt ze altijd de snelst mogelijke tussenkomst voor een ontstopping of ruiming. Wij zorgen voor het leegmaken van uw septische put uw regenwatertank maar ook uw kelder in het geval deze is ondergelopen informatie industriele schoonmaak voor bedrijven op maat Neem contact op met ons septische put de teams van de onderneming vitesske treden snel en doeltreffend om uw septische put preventief of in bij dringende gevallen leeg te maken wij staan in het bijzonder tot uw dienst voor het jaarlijks leegmaken schoonmaken en controleren van uw septische put om het verstoppen of overlopen te voorkomen. Meer informatie regenwatertank u moet uw regenwatertank absoluut onderhouden om niet alleen de goede werking ervan te controleren maar ook de kwaliteit van het water dat zal worden verdeeld .

nederlands english menu home infra infra ontwerp en engineering dijken en wegen beheer en onderhoud mobiliteit bouwstoffen duurzaamheid en innovatie industrie industrie industrile reiniging mechanisch werk civiel bouwkundig werk catalyst handling maatwerk processystemen onderhoud mourik environmental services installatiewerkzaamheden mourik in belgi mourik in belgi industrile dienstverlening bouw en renovatie milieu slp en asbestverwijdering betonherstelling en kathodische bescherming hvac en technieken over mourik over mourik innovatie duurzaam ondernemen kam veiligheid jaarverslag nieuws nieuws mourik in de media werken bij mourik contact u bevindt zich hierhomeinfraontwerp en engineering ontwerp en engineering van infra projecten totaaloplossingen er is steeds meer behoefte aan totaaloplossingen voor infrastructurele projecten met aandacht. voor omgeving en duurzaamheid De vergoeding voor informatie industriele schoonmaak Door het combineren van meerdere disciplines die we allemaal in eigen huis hebben kan mourik .

De discipline van Informatie industriele schoonmaak

producten oplossingen laboratoriumbalansen industrile weegschalen productinspectie rainin liquid handling oplossingen procesanalyse transport en logistiek analytische instrumenten automated reactors and insitu analysis winkelweegschalen bekijk hier ons productaanbod analytische balansen bovenwegers microbalansen drogestofmeters vochtmeters automatische weegoplossingen voor het lab laboratoriumsoftware kalibratiegewichten ijkgewichten mass comparators juweliersweegschalen en balansen weegterminal en weegindicators mobiele en tafelweegschalen plateauweegschaal vloerweegschalen en heavyduty weegschalen weegmodules load cells gewichtssensoren atex weegschaal explosieveilige weegschaal testgewichten scale driver software labelprinters en randapparatuur checkweighers safeline metaaldetector xray inspectie track traceoplossingen vision inspectiesystemen prodx datamanagementsoftware pi.