Menu Sluiten

Industriele Reinigingsoplossingen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

Informatie over industriele reinigingsoplossingen:

Een goed onderhouden industriele werkruimte vermindert het risico op ongevallen en infecties. Om industriele reinigingsoplossingen aan te schaffen, kunt u contact opnemen met professionele schoonmaakbedrijven. Of u nu een enkel onderdeel reinigt of een grote faciliteit, zij zullen de beste oplossing bieden voor uw behoeften. Het gebruik van hun reinigingsoplossingen zal ervoor zorgen dat uw werkruimte altijd veilig en vrij van verontreiniging is.

Het kiezen van de juiste industriele reinigingsoplossingen is belangrijk. Veel bedrijven vertrouwen op gefabriceerde onderdelen, metalen en materialen, en zijn daarom gevoelig voor letsel. U wilt een oplossing kiezen die de klus veilig en doeltreffend klaart. Het inschakelen van een .

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over industriele reinigingsoplossingen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Industriele Reinigingsoplossingen

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Industriele reinigingsoplossingen

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen reinigingbinnen industrile reiniging van uw binnenruimte of productiehal his biedt een waaier aan schoonmaakoplossingen aan voor reiniging binnen uw bedrijf van productiehallen en lijnen over labos cleanrooms en keukens tot elke andere binnenruimte industriele reinigingsoplossingen met korting Reinigen van machines en productielijnen reinigen van lakstraten en poederlakcabines intern en extern reinigen van ovens inwendig ontstoffen van luchtafvoerkanalen en luchtaanvoerkanalen ontstoffen van labolokaal reinigen van carrousel reinigen en ontstoffen van schietstand ontstoffen van sprinklerleidingen en lampenkappen reiniging van appartementen voor oplevering van gebouw eerste reiniging voor oplevering van nieuwe carrosserieafdeling grondige reiniging van installati.

infoxalis.be home diensten siloreiniging reinigingswerken zuig en blaasunits hoogtewerken ons bedrijf contact selecteer een pagina onze diensten voor al onze diensten investeren wij dagelijks in de juiste materialen de geschikte uitrusting en vooral in de opleiding van onze medewerkers. Zij hebben elk een vcaattest op zak en worden regelmatig getraind om in alle veiligheid hun werk te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn we ook bereikbaar en garanderen we een antwoord of een oplossing binnen de twee werkdagen. Bekijk alles contacteer ons overzicht siloreiniging wij hebben al meer dan jaar ervaring in het reinigen van silo s. Afhankelijk van het type silo en het product bieden we de juiste reinigingsoplossing aan. Lees meer reinigingswerken mengers reinigen filters vervangen ventilatiekanalen of afzuigbuizen schoonmaken wij komen met plezier langs om uw industrile omgeving professioneel te reinigen.

Vragen over Industriele reinigingsoplossingen

nederlands nl nederlands nl login login onthoud mij wachtwoord vergeten inloggen registreer uw bedrijf mens en milieu varen er wel bij infoequa.be home sproeiwasinstallaties manuele sproeiwasinstallaties straalcabines injector straalcabines drukstraalcabines opties straalmiddelen offerteaanvraag nilfisk hogedrukreinigers stofzuigers schrobmachines veegmachines service contact stofzuigers enkelfase nat droog enkelfase industrile stofzuigers zijn een voorbeeld van de duurzame reinigingsoplossingen van nilfisk. Overal ter wereld moeten mensen iedere dag weer hun omgeving schoonmaken Extra uitleg over industriele reinigingsoplossingen Van werkplekken tot ziekenhuizen en van huizen tot luchthavens. Driefase nat droog nilfisk heeft de industrile driefase stofzuigers speciaal ontworpen voor continu gebruik. De stofzuigers zijn voor verschillende toepassingen te gebru.