Menu Sluiten

Telescopische Reiniging Ramen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over telescopische reiniging ramen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Telescopische Reiniging Ramen

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Telescopische reiniging ramen

infocleanexperts.be mavrij tot klanten service offerte aanvragen home over ons diensten schoonmaak glazenwasserij speciale diensten telescopische ruitenwasserij reiniging zonnepanelen contacteer ons strijkdienst telescopische ruitenwasserij telescopische ruitenwas met behulp van osmosewater u ziet het tegenwoordig steeds vaker de glazenwasser die uw ramen wast zonder ladder. In plaats van een ladder maakt hij gebruik van een lange steel met een borstel waarmee hij de ramen wast. Deze methode heet telescopisch glasbewassing. Daarbij wordt gebruik gemaakt van osmosewater. De voordelen kort samengevat deze manier van glasbewassing is veiliger omdat er geen valgevaar is voor de glazenwasser. Daarnaast zijn de kosten lager omdat er geen hoogwer.

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina glaswas de ramen ook die op hoogte van uw bedrijfsgebouw spik en span onze hisglaswasploeg brengt dit voor elkaar telescopische reiniging ramen passend voor uw onderneming Zo krijgt uw bedrijf de schone en nette uitstraling die het verdient. Hoe we dit doen telescopische reiniging zonder strepen puur water persoonlijke aanpak telescopische reiniging van uw ramen zonder strepen heeft u ramen op hoogte geen zorgen. Onze telescoopslang reikt tot meter hoog. Met als voordelen voor u veilige manier van werken geen ladder of hoogtewerker nodig. Verlengt de levensduur van uw glas snel en e.

Informatie over Telescopische reiniging ramen

ga naar inhoud zoeken naar home wij gevelreiniging surface renewers diensten gevelreiniging surface renewers hoogwerkers indoor glasbewassing osmose partners info vacatures kwaliteit markt sectoren fotos contact contact telescopische glasbewassing osmoseberriepelsert telescopische glasbewassing osmose osmose glas en gevelbewassing telescoopreiniging deze nog vrij nieuwe techniek biedt een aantal belangrijke voordelen niet alleen op het gebied van veiligheid. We kunnen door gebruik te maken van speciale telescoop koppelstokken tot op meter hoogte werken zonder gebruik van ladders of hoogwerkers. Maar ook het eindresultaat is door het osmose reiningingsproces belangrijk verbeterd. Osmose hoe werkt het met deze techniek wordt van gewoon leidingwater gedemineraliseerd water gemaakt door gebruik te maken van speciale filters die volgens het principe van omgekeerde osmose werken bekijk ons aanbod van telescopische reiniging ramen Hierdoor blijft er puur water over dat ontdaan is van alle onzuiverheden.dit zuivere water neemt alle vuil volledig op van ramen en o.