Menu Sluiten

Reiniging Appartementen

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over reiniging appartementen kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Reiniging Appartementen

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reiniging appartementen

home ik wil huren ik ben huurder onze woningen herstellingen vacatures buitenzijde van de woning draadafsluiting tuinpoortje onderhoud en schoonmaak smeer de sloten regelmatig. Dat voorkomt slijtage aan het hang en sluitwerk. Met smeren wordt met een vettige stof bestrijken bedoeld reiniging appartementen rendeert op korte termijn Scharnieren kunnen bijvoorbeeld ingesmeerd worden met een frafiet kaarsvet olie siliconenspray slotenolie slotenspray smeerolie telfonspray of witte olie. Zorg dat er geen planten door of in de afsluiting grooiene herstelling wat is er aan de hand wie herstelt wie is verantwoordelijk het hang en sluitwerk gaan niet meer vlot open of dicht of piept door slecht onderhoud van de huurder de huurder het hang en sluitwerk is kapot of weg door een fout van de huurder de huurder de afsluiting de platen of het tuinpoortje zijn losgekomen de huurder de afsluitdraad of de platen zijn kapot of weg.

steamce.be diensten ons team fotogalerij werk nieuws contacteer ons clean. Uw partner op gebied van algemene cleaning professionele cleaning aan particulieren ondernemingen en volledig onderhoud appartementsgebouwen. Scroll mededeling vanaf september kunt u uw clean expert horen op uw lokale radio mig en su fm. Daar wordt u doorverwezen naar www.steamce.be waar u meer info vindt over onze extra schoonmaakdiensten voor een proper huis dakreiniging en dakcoating gevelreiniging alsook reiniging van oprit terras of balkon Het uitpluizen van reiniging appartementen Lees meer over onze diensten voor particulieren. Schoonmaakservice clean clean you name it we clean it lees meer over onze diensten voor particulieren diensten algemene en professionele schoonmaak reinigen veranda s pergola s en tuinkamers schoonmaak glaspartijen onderhoud parkeergarage s onderhoud traphallen volledig o.

De discipline van Reiniging appartementen

taal language langue nl en fr home beschikbaarheid en prijzen waarom kiezen voor ons contact boekingsaanvraag appartement zeedijk de panne appartementen onze appartementen zijn gelegen op de vierde en zevende verdieping en bieden slaapgelegenheid aan tot personen. We bieden u de formule van een aparthotel voor de prijs van een appartement. In het gebouw is ook een lift voorzien en er is mogelijkheid om fietsen te stallen in de bergruimte. Dieren zijn in het appartement niet toegelaten en ook roken in het gebouw is niet toegestaan. Beperkte parking is beschikbaar om de hoek in de suzanneweg. Hier is het mogelijk om u gratis te parkeren. Ideaal dus om de wagen uit te laden. Wil u de wagen hier laten staan dan kost een dagticket eur. Dit is alle dagen ver.