Menu Sluiten

Volledige Projectcoordinatie

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over volledige projectcoordinatie kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Volledige Projectcoordinatie

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Volledige projectcoordinatie

download schematicals koop licentie bel ons home schematicals projectcordinatie knx domotica elektriciteit nieuws contact home schematicals projectcordinatie knx domotica elektriciteit nieuws contact domotica meer dan alleen maar een gadget knx voor ieder wat wils domoticals kan als erkend knx partner voor elk nieuwbouw of renovatieproject een substantile meerwaarde betekenen. Zowel voor praktisch advies technische informatie ondersteuning als voor een volledige installatie en programmatie komt domoticals tussen indien gewenst zodat ook de doehetzelver bij ons terecht kan. Wij zijn de partners in elk automatiseringsproject van zowel elektrisch installateurs bouwpromotoren architecten als particulieren volledige projectcoordinatie met gegarandeerde rendementsstijging Elke domoticasintallatie wordt maar zo goed als de initile planning het toelaat daaro.

interieur meubilair catalogus lookbook about contact nl fr webshop nl fr kapsalon renoveren inventive design kapsalonrenovatie op uw ritme staat er eenmakeovervan uwkapsalonop de planning of enkel debalieopfrissen eenwastafel vervangen meer opbergruimte voor haarproductenof een volledigekapsalon makeover welkom bij gamma benelux generaties ervaring in het inrichten van kapsalons. Ontdek onze aanpak en geniet binnenkort van een salon geknipt op uw maat. Kapsalon verbouwen zonder zorgen tijdens een kleine renovatie kan ons interieurontwerp inspelen op de laatste trends of verder borduren op uw huidige kapsalon inrichting. Dringt een volledige restyling van uw kapsalon zich op wij schuiven graag mee aan tafel om uw renovatie vorm te geven en uw vakmannen aan.

Toelichting over Volledige projectcoordinatie

ga naar de inhoud nl fr projecten activiteiten open menu . Bouwtechnische ondersteuning . Uitvoerend architect . Projectcordinatie team contact jobs nl fr renovatie appartement molenbeek renovatie van een typisch brussels enfilade appartement te molenbeek. Het appartement werd ontworpen en ingericht door studio posen. Het appartement wordt volledig gestript en heropgebouwd om te voldoen aan de hedendaagse brandnormering akoestische en energieprestatie eisen. Het interieur wordt gekenmerkt door verschillende waardevolle elementen zoals plafondrozetten moulures schouwbekledingen en binnenschrijnwerk. Al deze elementen blijven behouden en zorgen voor een karaktervolle aanvulling van de nieuwe inrichting bekijk ook eens volledige projectcoordinatie Studio ensemble heeft het ontwerp en de conceptuele principes vertaald naar het aanbestedingsdossier en is ook verantwoordelijk voor de volledige controle op de uitvoering. De esthetische keuzes worden steeds in overleg met de ontwerper genomen. Menu sluiten projecten activiteiten open menu . Bouwtechnische ondersteuning . Uitvoerend architect . Projectcordinatie team contact jo.