Menu Sluiten

Milieuvriendelijke Glaswas

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over milieuvriendelijke glaswas kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Milieuvriendelijke Glaswas

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Milieuvriendelijke glaswas

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr mainmenu hoofdnavigatie schoonmaak reguliere schoonmaak eco friendly cleaning industrile schoonmaak droogijsstralen voedingsindustrile schoonmaak kleendesk reinigingsprocessen specialistische schoonmaak desinfecteren i.f.v. Coronavirus reiniging na brand amp waterschade dieptereiniging keukens amp sanitair wagenpark onderhoud mobiele carwash glaswas werken bij gom security ter plaatse toegangscontrole werfbewaking waakhonden onderweg mobiele bewaking parkeerbeheer persoonsbeveiliging technologie amp solutions temperatuur screening densiteitscontrole maskerdetectie drones security solutions sectoren luchthaven events musea retail en shopping centra ziekenhuizen werken bij trigion catering onze con.

infocleanexperts.be mavrij tot klanten service offerte aanvragen home over ons diensten schoonmaak glazenwasserij speciale diensten telescopische ruitenwasserij reiniging zonnepanelen contacteer ons strijkdienst glazenwasserij wij behoren al jarenlang tot de grootste ruitenwasserij van limburg en beschikken over vakbekwame glazenwassers die snel en perfect werk leveren. Zoek je een ervaren ramenwasser in hasselt dan kan je uiteraard bij ons terecht milieuvriendelijke glaswas voor meer omzet Onze afdeling ruitenwasserij is er zowel voor particulieren als bedrijven en wij garanderen een helder en streeploos resultaat onze ramenwassers zijn voornamelijk actief in limburg. Volgende regios bezoeken wij minimum wekelijks hasselt sinttru.

Notie over Milieuvriendelijke glaswas

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina over his his industrile reiniging een jong bedrijf met veel ervaring his biedt een veelheid aan industrile reinigingsoplossingen aan bent u geïnteresseerd in milieuvriendelijke glaswas Op zoek naar een oplossing voor hetinterieur het exterieur of de omgevingvan uw bedrijf bij his vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord. Jong maar ervaren bij his werken experten op het terrein van industrile reiniging en automotive samen. Met jaar ervaring combineren we de dynamiek van een jonge speler op de markt met de zekerheid van een ervaren vakman. His is dan ook ongevenaard in het reinigen van lakstraten en poederlakcabines. Maak kennis met onze gemotiveerde ploeg van hismedewerkers. Reinigen gaat verder dan schoonmaken reiniging gaat veel verder dan het optisch verfraaien van uw infrastructuur. His gaat doordacht op zoek naar een oplossing die uw bedrijfsimago.