Menu Sluiten

Reiniging Laboratoria

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over reiniging laboratoria kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Reiniging Laboratoria

Reiniging | Schoonmaak | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reiniging laboratoria

home over bolidt profiel financin verkooporganisatie werken bij bolidt kwaliteit milieu en isocertificatie bolidt innovation center greendots segmenten industrie farmaceutische industrie elektronica en hightech petrochemie zware industrie en metaalindustrie garagebedrijven grafische papierindustrie autoindustrie voedsel vleesverwerkende industrie pluimvee industrie visverwerkende industrie bakkerijen zoetwaren zuivel agf catering grootkeuken frisdrankindustrie openbare gebouwen zorg onderwijs kantoren laboratoria parkeergarages stations en perrons theaters musea distributiecentra en winkelbedrijven gevangenissen civilrailinfra bruggen en viaducten spoor en kraanbanen wegen startbanen en platforms sport outdoorsport indoorsport maritiem cr.

ons bedrijf farmaceutische industrie bausch strbel bonapace ci precision frewitt nicomac servolift zware industrie raco tml contact nederlands franais english selecteer een pagina bonapace begon zijn activiteiten in de export voor de fijnchemie en de farmaceutische sector. vervolgens hebben zij hun activiteit ontwikkeld in de produktie van machines voor de medische ziekenhuis veterinaire voedings en onderzoekssector reiniging laboratoria specialisten Vandaag zijn de hoofdactiviteiten van de onderneming in de farmaceutische sector de studie van productielijnen de levering van farmaceutische producten verbruiksgoederen en verpakkingsmachines. Capsules bonapace automatisch incap wereldwijd populair bij oampo laboratoria apotheken z.

Feiten over Reiniging laboratoria

heeft u nog vragen contacteer ons via infobiognost.be op zoek naar biognost diagnostics menu nl nl fr welkom over ons oplossingen contact biognostbedrijf over ons biognost is verantwoordelijk voor de marketing en distributie van immunologische producten met toepassing in de biotechnologie en voedingsbiologie. Biognostbedrijf biognost vertrekkende vanuit een jarenlange ervaring werd op januari het bedrijf biognost opgericht door geert masschelein. Het bedrijf is tegenwoordig gevestigd op de terreinen van de industriezone waterven te heule nabij kortrijk. Biognost is verantwoordelijk voor de marketing en distributie van immunologische producten met toepassing in de biotechnologie en voedingsbiologie. De evolutie op wetenschappelijk gebied gaat steeds sneller. Het belang van een leverancier die een goed product levert dient uitgebreid te worden naar het ter beschikking stellen van kennis. Opleidingen support en training voor het gebruik van zowel reagentia als apparatuur zijn hierdoor onontbeerlijk geworden bekijk ook eens reiniging laboratoria departem.