Menu Sluiten

Ontstoffen Schietstand

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over ontstoffen schietstand kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Ontstoffen Schietstand

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontstoffen schietstand

home luchtbehandeling ontstoffing industrile ventilatie industrile ventilatoren temperatuurbeheersing night cooling referenties contact select page meer dan jaar ervaring in binnen en buitenland contacteer ons elventi referenties dampkapafzuiging afwasmachines reo veiling. roeselare kistenwasmachine doorloop cigb menen doorloopmachine m serruysziekenhuis oostende doorloopmachine m vebo oudenaarde doorloopmachines m vandemoortele izegem ambassadeur oostende van de winckel denderleeuw de vis gent v.t.i ontstoffen schietstand bedrijf Roeselare cornilly deinze westvlees appartementsgebouw sunhouse heist bakkerijen belona brussel beauvoords bakhuis veurne van de winckel denderleeuw blancke rumbeke brobbelbaden conny wevelgem tinneke menen car wash snel autowas brugge confectieateliers balliere waregem preta pittem bovitex oostende grootkeukens chandara deinze delices du centre la louvire romarenco oostvleteren le caraibe perulwez maison mons r.

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen reinigingbinnen industrile reiniging van uw binnenruimte of productiehal his biedt een waaier aan schoonmaakoplossingen aan voor reiniging binnen uw bedrijf van productiehallen en lijnen over labos cleanrooms en keukens tot elke andere binnenruimte. Reinigen van machines en productielijnen reinigen van lakstraten en poederlakcabines intern en extern reinigen van ovens het nut van ontstoffen schietstand inwendig ontstoffen van luchtafvoerkanalen en luchtaanvoerkanalen ontstoffen van labolokaal reinigen van carrousel reinigen en ontstoffen van schietstand ontstoffen van sprinklerleidingen en lampenkappen reiniging van appartementen voor oplevering van gebouw eerste reiniging voor oplevering van nieuw.

De discipline van Ontstoffen schietstand

.