Menu Sluiten

Sorteren Paletten

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijf, buiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen.

Industriële schoonmaak en glaswas, in en rond uw bedrijf

HIS is gespecialiseerd in industriële schoonmaak en glaswas. Binnen uw bedrijfbuiten uw bedrijf en in de directe omgeving. HIS gaat geen énkele uitdaging uit de weg en denkt in mogelijkheden, niet in problemen. 

HIS werkt kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt. Én levert daar vooraf bewijs van. Hoe dan? Wij komen voor het opmaken van een offerte bij u langs en reinigen met de methode en middelen op maat gratis een kleine oppervlakte. Zo bent u vooraf al zéker van een vlekkeloos eindresultaat én een offerte die geen wilde gooi doet.

Voor glaswas komt onze verantwoordelijke op prospectie om naast de oppervlakte ook de staat van uw raampartijen te evalueren. Waarom? Stevige vervuiling vraagt een andere aanpak dan oppervlakig vuil. En wij bieden enkel offertes aan zo transparent als uw raampartijen na een HIS-glaswasbeurt. Dat streepvrij resultaat dankt u aan ons gebruik van het osmosesysteem met enkel 100% gezuiverd water. Dat leest u goed: zonder kalkresten of zepen.

Bij HIS draait industriële schoonmaak om meer dan reinigen alleen. Wij zoeken naar de beste oplossingen met oog voor productieoptimalisatie, verbetering van de veiligheid en het imago van uw bedrijf. HIS denkt en zoekt mee naar verbeteringen en besparingen op lange termijn. Voor elk reinigingsprobleem een oplossing!

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.

52768785276878

More info

tags: Industriele Schoonmaak – Industriele Glaswas – Productieoptimalisatie – Verbetering Van De Veiligheid – Binnenreiniging – 

Wenst u meer info over sorteren paletten kijk dan vlug op https://hisservices.be/ | Sorteren Paletten

Schoonmaak | Reiniging | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Sorteren paletten

home over his blog vacatures sitemap contact gratis test industrile reiniging binnen buiten omgeving oplossingen glaswas brand en waterschade referenties offerte selecteer een pagina binnen buiten omgeving oplossingen reiniging omgeving industrile reiniging en opkuis van parkings en garage veegwerken reinigingswerken of schoonmaak van uw parkings of garages. Verwijdering van markeringslijnen of sorteren van paletten. His maakt uw bedrijfsomgeving schoon.. Opkuis van zwerfvuil op parking reinigen van caddies sorteren van paletten voor expeditie plaatsen van reclameborden schoonmaken en verfklaar maken ondergrondse garage verwijderen en aanbrengen van markeringslijnen reinigen en veegwerken van parkings vraag uw gratis reinigingstest aan bij wouter vraag een gratis testbezoek aan bekijk hier onze bedrijfspresentatie ontvang gratis reinigingstips en nieuws.

en nl fr de welkom welkom op onze website activiteiten alles over wat wij doen contact hoe kan u ons bereiken activiteiten hier geven we alvast een overzicht van enkele activiteiten. Voor meer informatie kan u steeds met ons contact opnemen sorteren paletten prijs aanvragen Warehousing inbound opslag outbound voorraadbeheer value added services industrial packaging ontvangst van gderen inspecteren van geleverde goederen kwaliteitscontrole sorteren van goederen herverpakken van goederen dit in plastieken houten of kartonnen verpakkingen bundelen van goederen naar kits elektronisch wegen en tellen van goederen relabellen plastieken zakjes tellen vullen en sluiten vouwen en vullen van dozen ontroesten van goederen invetten van goederen schilderen van goederen opname van goederen in het computersysteem van de klant gereed maken van goederen voor shipping naa.

Het laatste nieuws over Sorteren paletten

home over ons nieuwsbrief jobs nuttige links shop nieuwigheden catalogus tweedehands webshop partners indutherm siro lasertec otec elma laser cheval miicraft dws lampert kutez busch machines juwelen diamant catalogus juwelen diamant op maat atelier referenties verdelers beurzen machines industrie bedrijfsfilm catalogus ontbramen polijsten graveren meten en De verkoopprijs van sorteren paletten sorteren op maat referenties beurzen contact nlfren franccedilais english graveren volledige toepassing geplaatst in beperkte kast binnen en buiten graveren solderen en uitsnijden afzuiging en recuperatie voor edele metalen mogelijk verlichting door led s mogelijkheid om verschillende stukken te bewerken mogelijkheid om automatisch stukken in de machine te laden lossen staubli robot pc.